Efter mycket funderande så har jag äntligen köpt hem ingredienser för att göra detta godis/ fika. Har inte smakat än annat än att slicka skålen ;) 
Efter det ska det bara frysas så det får stora tummen upp för mig som är löjligt förtjust i choklad!

Mitt recept:
1 dl hackade cashew nötter naturella
1 dl hackade dadlar
0,5 dl cacao
0,5-0,8 dl mjölk

Hacka mandlarna och kör i mixer. Ta bort kärnan ur dadlarna och hacka upp. Häll ner alla ingredienser och mixa till en jämn smet. Börja med 0,5 dl mjölk, späd om det blir för tjockt. 
Bred ut på bakplåtspapper och stoppa i frysen. Ta fram precis innan servering.
OBS! Extremt kladdigt! Mums!!

Jag fick receptet av http://takethetime.blogg.se/
Hade inte exakt samma nötter men jag tror inte det gjorde något :)

Nu är jag redo för fika hemma! Gjorde 9 st bitar då jag gärna tar 2 istället för en ;)

Det bästa är att det inte är något tillsatt socker alls, såklart inte kalori fria heller men ett mycket bra alternativ till fika. 


bakat, brownie, choklad,
Denna lördag spenderar vi inte själva med våra underbara små flickor utan tillsammans med tre andra troll! J och A skulle redan sova över här då deras föräldrar ska ut på skoj ikväll men sen ville även födelsedagsbarnet hänga på så nu är vi fem barn här hemma! 
Mysigt men högljutt!

Kalaset gick bra, det bjöds på glass och kakor. Jag tog en liten skål och en kaka, sedan var det bra. Sa även nej till julmust och tog vatten istället. En klunk julmust och sedan vill man bara ha mer. Jag försöker undvika att dricka kolorier åtminstone!


Jag provade att locka håret till kalaset, mest för att öva för vill bli bättre på det. Kan eventuellt behöva en ny platt tång för att det ska bli helt bra..

Vad ska ni göra denna fina lördag? :)


Dagen började med mys med flickorna i sängen, sen upp och köra en stund på motionscykeln innan frukost. Trodde inte jag skulle må bra utav det. Har tidigare mått riktigt illa när jag tränat innan frukost men det kändes fantastiskt bra istället. Helt underbart att klockan nio när det blev frukost så hade jag redan fixat dagens motion :)

Idag ska vi åka till J som har fyllt år. Blir nog en liten bit tårta där men hoppas kunna hoppa över resten. Det är svårt om det finns framför mig sådär uppdukat. Vi får se helt enkelt.

Efteråt ska vi vara barnvakt åt J och A, så det blir fullt hus ikväll och imorgon. Kul! :)

Nej nu ska jag hinna hänga tvätten innan vi åker!