Jag lovar att ni kommer skratta men vad gör man inte för att fixa att få in träning i vardagen? Då vi bor ute på landet så behövs det vara enkelt. Det blir ohållbart att åka till ett gym med massor av restid när barnen behöver sin tid med mamma och pappa samt allt som ska skötas i hemmet.
Så vi har fixat ett eget gym helt enkelt ;)Igår när jag lagade mat (köttfärssås) så blev resultatet något jag kallar "ketschup mat". Med det menas att maten inte alls är god utan behövs döljas med ett lager ketschup. Jag vill dock inte äta ketschup pga allt socker där i utan jag får försöka trolla med extra kryddor på bordet..

Barnen brukar dock älska maten dessa dagar (kanske beror på ketschupen) och de tar flera portioner båda två. Idag var det rester från igår och inget undantag. A tog om tre gånger innan hon var mätt. Jag försökte dölja smaken med en god sallad istället. Ja, vad gör man? Vägrar slänga mat iaf!

Finns det verkligen nackdelar? Det är verkligen frågan men jag är på väg mot ett problem som jag kommer behöva göra något åt. Nämligen förlovningsringen och vigselringen. Båda fick jag av älsklingen när jag var överviktig (har väl egentligen alltid varit överviktig) och snart kommer jag att tappa dessa! De börjar sitta oroväckande löst på fingret, tur vigselringen är lite mindre så den håller tillbaka förlovningsringen. 

Vad gör man åt detta? Gör ringen större?