Jag har haft en usel vecka på många olika sätt. Maten var bra till större delen av veckan men det blev liite mycket fika under helgen. Vi raderar den helt enkelt och fortsätter istället med att se fram emot en ny härlig vecka!

Tränat på "vanligt" sätt har jag inte hunnit gjort men jag har istället målat fasaden på huset vilket har resulterat i träningsvärk i ryggen! Så det är possetivt kan man säga! Nu är det klart så nu ska vi "bara" sätta upp runt dörrar och fönster och måla lite grått. Sakta men säkert så börjar det bli klart!


Jag har i helgen tagit tillvara på att mysa med mina fina flickor som ville sova i tält både fredag och lördag natt. Se så mysigt de ligger och sover! Mina älskade små barn!!

Nu ska jag förhoppningsvis få en härlig god natts sömn! 


Jag pratade i morse om vad vi skulle göra idag men det blev lite ändring på planerna. Vi hade kommit en bit med taket och då kom Kims pappa förbi. Då blev det ändring och istället för det passade Kim på att få hjälp med fasaden. Den sitter nu på men behöver lister runt dörren samt så behövs, (kallas det smyglister?), runt dörr och fönster. När det var klart passade jag på att impregnera ändarna på plankorna. Sedan satte jag igång att tvätta några gamla plankor där vi behöver måla också. 
Huset är just nu gult med gråa knutar, vilket vi inte helt är överens med, men det har sett helt galet ut tidigare! Det var i 16 år chock rosa med lila knutar! Haha jag dör vilka galna färger vårat hus har haft genom åren!

Min pappa dök upp där efter middagen också och han började fixa med att börja koppla in elen och sätta fast dosor eftersom insidan av hallen är färdigmålad. Det var väldigt pillrigt att hålla på med!

Medans jag höll på ute så gjorde Kim och hans pappa klart taket i hallen så nu är det helt klart! Vilken fantastisk känsla! För varje dag så växer rummet fram mer och mer!

Nu behövs det handlas en del saker för att vi ska kunna fortsätta jobba. Fixa spackel, det ska finnas något bra att sätta upp i ytterhörn så det blir stabilare, isolering till fönster och sedan vita smyglister runt fönster och dörrar för att dölja allt. Sist men inte minst så kommer vi ju behöva lister i tak och golv också!

Haha det låter som vi aldrig kommer bli klara men det kommer vi för nu känns det igen mycket bättre. Vi tog stora kliv framåt under helgen!Fick sovmorgon idag och älsklingen överraskade med blommor på sängen och sedan en fantastisk frukost framför bästa filmen just nu, Frost ;)


Vi kämpar på med hallen när vi är lediga. Igår blev vi klara med första delen med målningen i nya hallen. Vi har även satt upp sista gips skivorna i den gamla hallen och äntligen så är det över!  Idag är planen att sätta upp taket och lägga fog runt klinkersen och sedan så kommer det gå att använda hallen!

Det är såklart inte klart efter det för nu blir det att spackla/ slipa/ måla den nya väggen i köket och i gamla hallen. Vi har även inte fått till framsidan för det behövs sättas upp ny fasad samt måla. Sen så ska vi få till stenen bättre, nästa år så är tanken att vi ska bygga ett trädäck åt det hållet. Små steg i taget men det kommer bli precis som vi vill ha det i slutändan!