Fick en bra start på dagen med en härlig promenad i solen. Oj, va jag behövde komma ut! Gårdagens depp blev som bortblåst och lugnet kom tillbaka! Cirka 6km i lagom tempo på ca en timme, fantastisk bra start på dagen! Det här ska jag göra om fler gånger!


Sen blev det iväg och köpa julgran och väl hemma så pyntade vi den. 

Bra mat dag igen även fast det blev hemma gjord pizza på kvällen. En mindre bit och mycket sallad blev lagom och det gick även att få ta ett par pepparkakor såhär på kvällen. 

Nu är det bara en och en halv jobbdag kvar innan det äntligen blir lite jul ledigt!


Vilken depp dag. Det blev inte alls som jag tänk mig. Ville ha en riktigt jul-mys dag med tjejerna men allt var verkligen fel. Maten har iaf varit okej. Alltid något. Nej, det är nog dags att sova istället. Imorgon tänker jag se till att vi kommer iväg i tid för att köpa julgran, vi får se om det finns någon kvar....
Hjälp vad farligt gott det är med julbord! Jag försökte hålla tillbaka men det gick bara lagom bra.. 

Jag förstår inte hur det kan pendla, bara för att man kan äta mer, varför gör man det? Jag menar man är ju mätt långt innan! Det var ju gott ändå även fast man kunde äta mindre. Kan inte begripa varför hjärnan inte funkar bättre!

Jag inser såklart att det var en svår tid att börja i men tänker samtidigt att det väl aldrig finns någon bra tid. Det blir dessutom jul nästa år igen!