God morgon!

Jag är på väg mot jobbet och står och fryser lite och väntar på bussen. Fåglar kvittrar och det är bar mark runt om mig. Man skulle kunna tro att det vore vår i luften men det vågar jag inte tro på! Februari har inte ens tagit slut!

Igår när jag kom hem och hade umgåtts med mannen och tjejerna ett tag så körde jag igång med träningen. Det blev ett ganska snabbt axel pass då det inte fanns energi till något mer.


Det går så otroligt bra och jag märker att jag blir starkare och starkare. Front raise och lateral raise är det fortfarande låga vikter på men det är främst musklerna runt om på armarna som inte orkar. T ex muskeln på ovansidan av armen precis under armbågen, den får kämpa som tusan!


Det är den här muskeln ovan som jag menar. Kan det vara så att jag gör något fel också? Nån som vet?

Jag var iaf väldigt nöjd över passet och idag vet jag inte riktigt vad det blir. Lite sugen på kondition och då blir det i så fall cykeln då jag inte kommit iväg och köpt skor än. Vi får se, annars blir det nog mage. :)Frukosten kunde jag äta sittandes idag då det inte var jag som skulle skjutsa tjejerna till förskolan. Mycket bättre start på dagen!


Det här blev lunchen på jobbet. Ja, fast utan potatis och med keso. Det är köttfärslimpa, brunsås och wokgrönsaker.

Som vanligt (är det redan vardag att gå till nya jobbet?) så blev det hårdmacka med ost till fika på förmiddagen och eftermiddagen. Precis innan hemgång blev det även en liten banan då jag skulle iväg och fixa passet.


Idag fick middagen bli en nödlösning på polisstationen. Jag har alltid med en i väskan ifall att och med den kön som var så fick jag vänta länge. Baren är fantastisk god måste jag säga, mycket godare än chokladen!


Efter ett snabbt träningspass så blev det ett kvällsmål med kesomacka med kalkon, ett ägg och sedan skulle jag lyxa med kvarg, kiwi och mörkchoklad. Det låter ju gott (tycker jag!) men blev en galen kombination. Kvarg och kiwi är inte gott tillsammans!

Här satt jag och väntade tillsammans med alla andra som skulle fixa ett pass. Det var ca 25 nummer innan mig när jag kom.. 
Jag längtar så till London och den 28:e mars på kvällen så åker jag och kommer hem 1:a april.