Äntligen sitter ringarna där de ska igen!! Två storlekar förminskade jag dem och jag känner bara sån lycka att jag är så bra som både gick ner samt att jag står still! Fantastiskt!!


Tiden går så fort och bara springer iväg. Idag har jag huvudvärk igen och igår fick jag ont i halsen och jag hoppas på att jag slipper bli sjuk. Lilla Alva har fått ögoninflammation och är tok snorig, så imorgon får hon vara hemma för att krya på sig. 

Flickorna (och jag och Kim) målade muggar igår så Kim gjorde i ordning lite fika till hela familjen för att inviga dem.


Det är verkligen så roligt att göra sånt! :)

Jag har kommit igång med pluggandet igen ordentligt men det betyder tyvärr att jag inte får in träningen i livet. Just nu när det är lite upp och ner med måendet så är det väl lika bra men jag hade nog haft lite mer energi om jag även tränat. 
Haft en mycket trevlig kväll med några kollegor och spelat pop quizz på en båt. Kul!! Beställde en potatis och purjolöks soppa till middag. Riktigt gott att värma sig med i denna snö kaos dag! Helt otroligt mycket snö har det kommit och alla stadsbussarna blev inställda men bussarna som går ut på landet där jag bor gick som tur var. Endast 10 minuter sen dessutom. 

Mindre kul att skotta fram bilen på parkeringen för att ta sig sista biten hem...
Väl hemma så skottade jag och min man uppfarten då jag totalt körde fast på uppfarten. Tur att det hände när jag kommit hem!!

Nu ska jag äntligen få sova. 

God natt på er! :)