Efter två dagars träning för hela kroppen så skriker kroppen efter vila. Jag ville inte ens kliva ur sängen imorse. När vi väl kommit upp och ätit en sen frukost så utbrast Nina att hon ville ut och leka i snön. Det var bara på med kläder och ut i detta snökaos!

Det är helt fantastisk kul att se barnen leka i snön. Till och med katten skuttar och hoppar omkring. Jag fick göra det man behöver när man bor i hus. Skotta uppfart, skotta gång till där vi har veden och sedan plocka in ny ved. Var helt slut när jag kom in igen, å svettig som få!
Fan va bra jag är och det känns ju alltid liite bättre med träningsvärken när man rört på sig lite. :)
Idag blev det gym innan kvällsjobb. Jag är sjukt impad att jag tog mig dit. Körde på och fick till ett bra pass. Istället för att springa för uppvärmning så blev det gång i bra tempo och med hela tiden ökande lutning. 
Efter uppvärmning så blev det ett pass för överkroppen. Triceps, biceps, axlar och mage. Sååå bra kämpat!!
Igår så bokade jag och min träningskompis in oss på två pass vi vill köra denna vecka. Har bestämt mig för att köpa kort på gymmet och vi är sjukt taggade! 

Helt ärligt så går det bra i övrigt med allt utom fikat. Dottern fyllde 6 år igår och familjen kommer i perioder så det är fika flera dagar denna vecka. Maten är bra och fungerar super men ja, som sagt fika slinker ner det med. Okej, jag är OK med det för oavsett så ska träningen skötas!

Det har varit meckigt att få ihop det denna vecka så imorgon blir det träning innan jobbet. Jag jobbar kväll så det blir ett ganska kort pass. Sedan blir det lördag förmiddag igen. Det blir toppen!

Blir sjukt taggad av att titta på Biggest losers på tv också. De svettas och kämpar som bara den! Vill också köra järnet då!

Nu sova så man orkar köra hårt imorgon! Det är fokus armar/ axlar imorgon samt mage.