Det är konstigt att det känns att kläderna börjar sitta något bättre, bara efter en kort period. Det blir befriande att byxorna inte sitter lika tajt kring magen!

Idag provade jag att ställa mig på vågen -3kg ligger jag på nu från start. Det var även det jag upplevt på kläderna så det är bra!

Blir så fundersam när jag tittar på reklam just nu. Det finns massor av "fixa lätt" grejer just nu. Allt från soppor till nått pulver man ska få i sig för att gå ner i vikt. Jag tror inte på det alls, även om jag vet att soppor funkar så är det inte det jag behöver lära mig. Det är ju "lagom" jag behöver lära mig!

Även om jag vet att vägen ner är tuff så håller jag i huvudet att den viktigaste striden kommer bli att stanna kvar. Eller striden, för just nu känns det som en strid, vardagen är den största boven i dramat. Detta att det inte spelar någon roll, när jag släpper kontrollen och går in med skygglapparna att jag "inte bryr mig". Fast jag bryr mig egentligen.

Jag har iaf positiv inspiration på Facebook som jag följer. Olga tycker jag skriver bra och peppande kommentarer om verkligheten (mamabootcamp) men jag har även en f.d kollega som ska vara med i Biggest losers! Japp, jag glider med och blir inspirerad. Har även många vänner som är med i "100 träningar innan midsommar", vilket också peppar. Vill inte gå med själv för då gör jag väl inget annat än tränar en period tills jag ger upp. Nej, två ggr i veckan måste jag hålla mig till så jag får någon rutin på det här! Kommentera

Publiceras ej