Det är verkligen härligt med semester. Det går att göra lite vad man vill. Det går att njuta av tillvaron och samtidigt ha tid för träning. Jag har nu gått ner 5,8kg och det känns bra. Den största skillnaden märker jag i knäna. Ja, jag började få ont. Inte så konstigt med all övervikt som de ska gå omkring och bära på! Det känns alltså bättre. Alla böj man gör på en dag, som en så enkel sak som att sätta sig ner i soffan (eller varför inte på toaletten) så gjorde det ont i knäna. Bara där så har jag gjort en vinst!

Det syns även lite på kroppen, men inte jätte. Dock så märks det på träningen att man orkar mer. Kan köra lite hårdare för varje gång. Jag blandar träning hemma och på gym. På gymmet blir det mest boxning och lite fria vikter. Adrelaniet flödar varje gång. Det är så skönt att bli sådär härligt slut. Alla skulle verkligen behöva ha en pepp-kompis med på träningen!

Ikväll blir det nog en spring tur om vädret fortsätter att vara bra!


Vad glad jag blir efter en riktigt härlig springtur! Det är så lätt att se framgången från gång till gång. Lite lite fortare och något längre. Fantastiskt!

Jag kämpar som en gnu med tekniken. Jag vägrar få ont så jag tänker hela tiden på ryggen, magen, försöker slappna av i benen, pendla rakt med armarna. Ja det här med att vara lite framåtlutad och inga ben framför kroppen utan steget ska hamna under kroppen. Det går bättre för varje gång men det är riktigt svårt. Jag vill trycka på i steget men det går inte för då blir det fel teknik igen. Jag jobbar med vaderna i uppförsbacke.. Jag måste googla igen för att se hur man ska bete sig. Jag bara vet att det här kommer bli bra!!