Jag kämpar på som tusan fortfarande, och det går riktigt bra! Känner mig starkare för varje pass och kroppen mår bra! 

Nu har K bestämt sig för att hänga på han med! Så nu tränar vi tillsammans! Riktigt kul, även om det tar lite längre tid. Vi har även börjat tagit promenader en av dagarna vi inte kör styrka. 

Resultatet visar sig inte bara i hur kroppen mår, utan även på vågen och hur kläder sitter. Kul! Folk runt om börjar även märka att det har hänt något. 

Igår blev det styrka hemma i vardagsrummet. Det tar riktigt bra må jag säga och det känns i benen idag 😉.


Semestern är slut och vardagen är nästan tillbaka. Jag är nöjd med semestern! Laddat batterierna för fullt och varit ute nästan hela dagarna. Guld väder och olika akiviteter. 

En helt fantastisk sommar på flera sätt!

När min man tog ledigt så blev det lite si och så med mat och träning. Jag har rört på mig varje dag absolut, men det blev bara ett litet styrke pass totalt. Pokémon go är ett sjukt bra sätt att motivera rörelse på semestern 😂

Jag har nu jobbat snart två veckor och det har varit kul att se alla härliga kollegor. Alla är inte tillbaka än men snart så. Det är lätt att komma tillbaka i gamla mönster men jag ser mig om efter att istället skapa nya.

Hemma så har vi börjat skapa nya rutiner. Min man visar också intresse för att äta bättre och träna. Vi har därför tillsammans bygga upp en plan. Det är helt underbart! Vi har redan tränat två dagar denna vecka och funderat igenom maten. Jag känner en stark tro på att detta kommer bli toppen. Så mycket lättare när man är två!