Det går så bra med träningen! Jag följer en bok men ett träningsupplägg. Det känns riktigt bra och det är främst styrka, lite intervaller samt en PW i veckan. Det har gått riktigt bra. Är klar med del ett och är inne på del två som höjer ribban lite. Idag var det dags för en timmes PW och jag visste inte riktigt vart jag skulle gå men då sa Kim. "Det är ju ganska tråkigt att gå fram och tillbaka, så om du vill så kan du gå till Ica Maxi så åker jag dit med tjejerna och handlar". Han är så guld värd min man. Riktig stöttande! Självklart satsade jag på det!
9,4 km på en timme och 35 min. Det är riktigt bra tempo för att vara mig. Jag kände mig riktigt stark och ville få till en bra tid. Sjukt skönt att ha fixat träningen innan lunch dessutom!


PW, träning,
Så himla tråkigt. Jag hade tagit "före" bilder men hittar de nu ingenstans 😞. Jag har tok letat genom varenda app och dator och Kims telefon. Borta 😞.

Så nu får jag ta nya bilder igen, men utan att kunna jämföra. Känns verkligen tråkigt!
Vilken fantastisk start på morgonen! Jag har redan gått förbi mitt mål för dessa två veckor, dvs komma tillbaka dit jag var innan midsommar. Vilken otrolig kick!

Jag ska ta nya bilder snart känner jag, för att se hur det ser ut. Det känns och syns med kläderna tycker jag. Blir otroligt nöjd med min prestation för det här första tiden.

Igår så var jag hem till L och T, de bjöd på glass och kakor. Jag tacka nej och tog istället en bar från Herbalife. Den är riktigt god den med men med färre kalorier, och dessutom blir man mätt så det blir lätt att säga nej. Jag har med mig en sån i väskan alltid, man vet ju aldrig när man behöver en!

Nej nu ska vi göra oss iordning för att åka och bada!! 🌞