Igår så hade jag redan bestämt mig att jag skulle njuta av midsommarmaten och inte jaga upp mig av det. Under dagen åt och drack jag bra, och jag fick till en härlig träning på förmiddagen.

Det blev nog ändå totalt sätt för mycket av det goda. Det fanns SÅ mycket gott!! Bland annat så gjorde svärmor iordning denna underbara midsommartårta till efterrätt.


Idag blir det att göra bättre val igen. Kan bli lite knepigt eftersom allt gott finns kvar i kylen, men tror faktiskt att det inte är lika mycket rester som vi haft tidigare år.

Jag hade en underbar dag tillsammans med familjen. Vi åkte till midsommarstången och dansa kring den och sen så skulle tjejerna prova alla lekar som en klass anordnade. Pilkastning, bollkastning, fiskedamm m.m. 

Hemma blev det lek och bus med kusinerna för tjejerna och vi vuxna prata och skratta och mådde bra. Som sagt mycket god mat också åt vi!

Helt klart en riktigt härlig midsommar!!


Att det ska vara så svårt att få till träningen! Jag tänker ut en plan i huvudet hur jag ska träna i veckan, men det blir sällan som jag tänkt. Idag hade jag tänkt att träna, istället bjöd jag över syrran. 

Jag får vara nöjd att jag kunde ta en promenad på jobbet istället. Men vill verkligen komma igång med regelbunden träning två dagar i veckan + gärna en springtur.

Ja, jag valde iaf trapporna på jobbet imorse. Alltid något eller hur?

Maten ikväll blev väl inte toppen, vita nudlar blev det till kycklingen som var dränkt i olja och grädde. Jag styrde upp med massa grönsaker iaf som blomkål, broccoli och haricots verts. Sen blev det även lite rabarber och jordgubbspaj med vaniljkräm. Jaja det sker inte varje dag.

Imorgon kväll kommer jag gå ut med mina underbara vänner och äta. Då ska jag försöka att hitta bra alternativ men jag kommer inte bli för hård mot mig själv. Det måste vara okej ibland!


Idag har jag varit igång hela dagen igen! Jag började med att hjälpa en vän flytta från två trappor upp utan hiss, till en trappa upp utan hiss. Haha svettig som en gris blev man att springa och kånka i trapporna!

Sen var det hem för att äta och direkt därpå skulle Nina på kalas. Vi åkte dit och då Kim åkte till jobbet när jag kom hem så hängde Alva på. Väl där så fick Alva frågan om hon också ville stanna. Vilken lycka! Lyste som en sol! Alva ville att jag hängde kvar en stund men efter 20 min så kunde jag åka. 

Helt plötsligt står man där och har tid för sig själv i en timme. Jag fick en bra känsla så jag drog på mig träningskläderna och stack ut och sprang. 4,1km blev det. Sprang ca 0,4km och sen gick 0,4km. Använder mig av ett träningsprogram på runkeeper för att få lite kondis. Då jag främst väljer att styrketräna, så blir det inte att springa så mycket men vill gärna komma iväg 1-2 ggr i veckan.


Riktigt skönt var det!!

Sen blev det direkt iväg och hämta tjejerna och sedan ville Nina fixa middagen! Så himla fin!

Carbonara på Ninas vis ❤️

Jag försöker undvika just vit pasta men idag fick bli ett undantag. Jag lassade på massa sallad också.

Nu blir det en lugn kväll med tjejerna 😊


springa, träning,