Japp, idag var jag inte så sugen på att träna men jag har gett mig tusan på detta så det var bara på det igen.

Blev träning i fredags också så fick ihop 3 pass denna vecka. Känns bra! Även promenaderna fungerar bra, får ihop mina steg som jag bestämt mig för.


Idag så har vi bara hängt hemma, eller vi, jag har hängt hemma. Tjejerna drog iväg till kompisar och lekte och bada.

Jag har börjat att ta morgon promenader för att få upp mina steg per dag. Vardagsmotion är ju trots allt väldigt viktigt för att få igång kroppen. Imorse var jag också iväg och det blev väldigt tidigt för att vara mitt i semestern! Jag sov nämligen dåligt och vaknade 4 och kunde inte somna om. Jag låg och drog mig i sängen men det gick inte att sova, så jag gick iväg ut istället. Halv 8 var jag redan tillbaka och kokade ägg till frukosten. Nina var lite chockad att jag var uppe och i full fart med frukosten när hon kom upp.

Efter att tjejerna sen stack iväg till kompisar så klippte jag gräs och plockade upp de tistlar som kommit. När jag nu landat i soffan så ser jag att jag kommit över 15000 steg för idag. Det är jag mycket nöjd med!

Hoppas på att få sova bättre inatt då jag vet att det är a och o för kroppen att  bearbeta det man tränar. 


Japp då var man här igen. Ja man blir lite trött men så är väl livet? 

Jag får liksom inte ihop det men denna gång så ska jag ta hjälp. Har signat upp mig på Mammafitness med start 7/8. Jag tror det kommer bli riktigt bra!

Nu under semestern försöker jag hålla igång. Promenader och börjat träna lite styrka hemma. Planerar att fortsätta just så. Ska inte in på nått gym, det bara krånglar till det för mig. Måste vara så smidigt som möjligt för att jag ska lyckas med detta att få det till en vana. 

Ett steg i taget!