Det är nu man inser att vanor har inte hunnit bildas på så kort tid som runt ett halvår. Det är nu man får krypa till korset och inse att jag inte alls hade kontrollen utan efter ett par veckor endast utan att ha total kontroll på min tid, det vill säga att jag kunde träna nästan när som helst då jag var hemma om dagarna.

Jag började helt enkelt att jobba och med den omställningen så orkade jag inte fortsätta med träningen och någonstans där så sket jag i precis allt, precis som tidigare med andra ord. 

Så vad har hänt sen sist? Jo jag jobbar kvar som rådgivare, trivs otroligt bra med det och hoppas att jag får en fast anställning om några månader när provanställningen är över.
Träningen har jag slutat med helt, de goda vanorna är något minne i bakhuvudet och resultatet? Skrämmande 86,9kg på vågen och knappast någon muskelstyrka att räkna med.

Jag inser att jag hade en mycket bra plan men som med mycket så gick det och blev för mycket. Det går bra i perioder men livet hinner ikapp och ja, vad ska man säga, man faller tillbaka i gamla vanor.

Så vad är planen denna gång? Ja, jag trivs inte såhär. Kläderna sitter inte alla bra igen även om det har varit mycket värre. Kroppen pustar och stretar av att bara cykla en bit och att inte tala om trappor. Suck. 

Det var detta på och av som jag ville bort ifrån. Jag vet ännu inte hur jag ska lyckas med det men jag vet att det inte kommer gå att träna varje dag. 

Så jag börjar lugnt. Maten har varit relativt bra från och med måndag så jag börjar där. 

Bjuder på en semesterbild med Nina. Har iaf haft en otroligt bra sommar!