God morgon!

Jag är på väg mot jobbet och står och fryser lite och väntar på bussen. Fåglar kvittrar och det är bar mark runt om mig. Man skulle kunna tro att det vore vår i luften men det vågar jag inte tro på! Februari har inte ens tagit slut!

Igår när jag kom hem och hade umgåtts med mannen och tjejerna ett tag så körde jag igång med träningen. Det blev ett ganska snabbt axel pass då det inte fanns energi till något mer.


Det går så otroligt bra och jag märker att jag blir starkare och starkare. Front raise och lateral raise är det fortfarande låga vikter på men det är främst musklerna runt om på armarna som inte orkar. T ex muskeln på ovansidan av armen precis under armbågen, den får kämpa som tusan!


Det är den här muskeln ovan som jag menar. Kan det vara så att jag gör något fel också? Nån som vet?

Jag var iaf väldigt nöjd över passet och idag vet jag inte riktigt vad det blir. Lite sugen på kondition och då blir det i så fall cykeln då jag inte kommit iväg och köpt skor än. Vi får se, annars blir det nog mage. :)


1 kommentarer

Eleonor

06 Mar 2014 21:03

Jag brukar också känna mig svag i just de musklerna samt greppet, och jag känner det mest när jag gör exempelvis marklyft, rodd och biceps. Jag tror inte att man gör fel, man tränar ju den muskeln också och det är inte konstigt om du har träningsvärk där också ibland :-)

Kommentera

Publiceras ej