Idag är det redan onsdag och två dagar har redan hunnit gå på den här veckan. Känns som om tiden bara rusar fram just nu och inte mig emot då jag längtar efter den riktiga våren!

Träningen har redan kommit igång bra denna vecka. Jag märker fortfarande att jag gör enorma framsteg i vad jag orkar och för det mesta blir det mer repitioner eller högre vikter. Det går riktigt bra just nu!

I måndags så körde jag min hatkärlek = ben. Det gick bra som det brukar nu för tiden men märker att pauserna blir ganska långa innan jag kör nästa set. Bra/ dåligt? Hur gör ni?

Igår så körde jag armar dvs biceps/ triceps. Jag är så nöjd att triceps börjar orka lite vikter! 

När det gäller benpasset så kommer alltid träningsvärken värst 2:a dagen tycker jag, dvs idag. Det känns redan och jag sitter på bussen till jobbet och börjar oroa mig för de där tre trapporna upp till kontoret..

Idag så ska jag fixa ett nytt pass hos Polisen efter jobbet. Har bokat en resa till London till min syster och jag längtar så! Ikväll blir det antagligen axlar eller mage eller båda!


3 kommentarer

Julia

26 Feb 2014 10:57

åh så roligt med bokning av en resa :) är så roligt att ha något att se fram emot!

sv; Ja det är det verkligen :) det är kluvet för jag längtar efter min sambo väldigt mycket, men samtidigt är det väldigt härligt att kunna göra precis vad man vill hela tiden :)

Och vädret är ju verkligen ett pluss och jordgubbar som jag längtat så mycket efter :) jag skickar våren till dig här från frankfurt!

Eleonor

26 Feb 2014 15:59

Håller med om att träningsvärken kan vara värst andra dagen, speciellt för benen. Första dagen växer träningen fram timme efter timme. Kul att du fått en egen arbetsplats, jag längtar till mitt nya jobb också!

Svar: 23k är inte alls dåligt! Jag vet dock inte vad man brukar ha som rådgivare annars, hoppas att du trivs bra so far :) Jag är också dålig på att förhandla lönen, jag själv fick 28 semesterdagar och är nöjd med det! Kommer att ha flextid och kan fördela min arbetstid lite hur jag vill beroende på var jag är på uppdrag :) Så länge jag gör i snitt 40 timmar i veckan!

Angående Lifesum så försöker jag ju fortfarande gå ned i vikt, trots att jag redan gått ned 25-30kg (mer 25 nu då jag gått upp lite). Skulle gärna gå ned 8kg till iaf men först och främst borde jag jobba på självkänslan mer :) Jag tycker som du att lifesum är bra för att kolla hur många kalorier en vara innehåller, och så brukar jag lägga in min egna recept där också vilket också är super!

Eleonor

26 Feb 2014 15:59

Och förresten, kul att få resa! I London har jag varit 3 gånger och kan rekommendera några ställen om ni inte vara där tidigare :)

Kommentera

Publiceras ej