Inatt hostade jag som tusan och det känns i halsen men jag känner mig inte sjuk men ändå helt utmattad. Kroppen reagerar på något, på stress och utmattning. Har utslag över hela kroppen, haft en infektion i kroppen för ett tag sen och jag har svårt att ta mig tillbaka till noll. Läkaren vet inte vad det är för utslag men Alva har samma sak. 

Jag avvaktar med träningen fortfarande för det känns inte som att jag ska träna. Jag borde ta mig ut på promenader men jag lyckas inte ta mig iväg.
Jag tror jag måste slappna av, sluta stressa. Det är fortfarande en del saker som gör mig orolig och det är inget alls jag kan påverka. Det är inge roligt att gå och oroa sig men det är bara att hoppas att allt kommer lösa sig i slutändan.

Jag tänker mycket på mitt ras jag hade för två år sedan. Många situationer är lika från då. Nytt jobb, psykisk ohälsa för närstående och obalans hos mig. Jag tänker på det för jag vill inte göra om samma misstag igen som jag gjorde då. Det största misstaget var att hålla allt inom mig. Ett annat misstag var att köra på i 150 km i timmen och inte ens försöka sakta ner innan jag krascha totalt.

Så nu väljer jag att lyssna på kroppen, prata om mina bekymmer, unna mig vila och sinnesro när jag kan och försöka njuta av det som faktiskt är bra.

Jag har ätit bättre dessa två dagar än vad jag gjort förra veckan så det känns ändå bra för det är farligt för mig att komma tillbaka i samma dåliga mönster jag hade tidigare. Jag är inte på något sätt på någon lågkalori kost utan jag vill bara att det ska vara lagom mycket mat och inget överdrivet.

Min man har fattat att jag behöver stöd och han överraskade med fin middag såhär en tisdag.


Grillpremiär!!

Jag ska ta mig igenom det här med båda benen på jorden. Tur jag kan få så mycket energi av min underbara familj <3


1 kommentarer

Emma

14 Mar 2014 15:29

Ta hand om dig och låt dig ta den tid du behöver.
Hoppas du får en lugn och skön helg tillsammans med familjen.
Kram

Kommentera

Publiceras ej