Igår så tog jag (läs Kim) äntligen beslutet att lägga tid (och pengar) på mig själv och jag (läs Kim) drog med mig till Lindex för att handla nya underkläder. Alltså finns det något tråkigare att göra? Prova bh efter bh efter bh. Det är inte bara grejen att det ska tas på och av kläder hela tiden utan allt ska av. Nej, just underkläder är en pina! 

..fast nu när jag gjorde det där så är det en fantastisk känsla och få på sig en fräsch bh i rätt storlek. Det är ju helt klart värt det ändå!

När vi ändå är inne på kläder så fick jag lite panik igår. Mina två byxor som jag kan ha hade gaddat ihop sig och låg tillsammans i tvättkorgen. Panik utbröt för vi skulle iväg.
Jag hittade ett par jeans leggings som jag tillslut fick på mig. Det var ett sorligt resultat måste jag säga. Så länge jag inte gick, rörde mig eller satt ner så såg det väl okej ut. I övriga fall var de på väg neråt.

Jag inser att det inte är fint (eller bekvämt för den delen!) att ha på sig för små kläder men jag ville verkligen inte ha kjol!

Snart är det ett minne blott bara! 


Kommentera

Publiceras ej